UAB „Inrijo“

Senoji receptūra, kurioje puikiai dera česnakai, raudonos saldžiosios paprikos ir kt. prieskoniai, p..
€200
24
XVIII a. senoji receptūra, kurios "cinkelis" – žiupsnelis cinamomo Kulinarijos pa..
€200
25
Senoji džiovintų prieskoninių daržovių kompozicija – morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipi..
€200
26
Mairūnai, kurie lietuvių virtuvėje buvo naudojami vietoj juodųjų pipirų, sudaro šio mišinio pagrind..
€200
27
Senoji receptūra, kurioje prieskoninės žolelės papildo vienos kitą, o peletrūnas, be kurio nuo seno ..
€200
28
Senoji receptūra, subalansuota visai žvėrienai gardinti. Ypač tinkantis šernienai, subprodukt..
€200
29
Senoji receptūra - tobulas prieskonių mišinys, suteikiantis žuviai pikantiškesnį, kart..
€200
30
Tikra daržovių fiestą, kurią sudaro net 12 daržovių, įskaitant salierus, porus ir kt. Kulinarijos..
€200
31
Mišinio pagrindą sudaro česnakų granulės ir grietinėlės milteliai, kuriuos papildo ciberžolės..
€200
32
Premium klasės, svogūnų ir pastarnokų pagrindu gaminamas mišinys, puikiai tinkantis žuvų tro&..
€200
33
Tobula prieskonių kompozicija makaronams ir jų patiekalams gardinti. Grynasis kiekis: 70 g Sud..
€200
34
Raudonai baltas rupus ir labai kvapnus prieskonių mišinys kepsniams suteikiantis puikų skonį ir aro..
€200
35
UAB „Inrijo“
Rašyti
Skambinti