PRIESKONIŲ MIŠINIAI (BE DRUSKOS)
-
Pagrindinis
-
PRIESKONIŲ MIŠINIAI (BE DRUSKOS)
Unikali sriuba – šiupininė, kaskart kitokia, bet pavyksta visuomet su puikia mūsų nauji..
81
Senoji receptūra, kurioje puikiai dera česnakai, raudonos saldžiosios paprikos ir kt. prieskoniai, p..
24
XVIII a. senoji receptūra, kurios "cinkelis" – žiupsnelis cinamomo
Kulinarijos pa..
25
Mairūnai, kurie lietuvių virtuvėje buvo naudojami vietoj juodųjų pipirų, sudaro šio mišinio pagrind..
27
Senoji receptūra, kurioje prieskoninės žolelės papildo vienos kitą, o peletrūnas, be kurio nuo seno ..
28
Senoji receptūra, subalansuota visai žvėrienai gardinti. Ypač tinkantis šernienai, subproduktams. ..
29
Senoji receptūra - tobulas prieskonių mišinys, suteikiantis žuviai pikantiškesnį, kart..
30
Tikra daržovių fiestą, kurią sudaro net 12 daržovių, įskaitant salierus, porus ir kt.
Kulinarijos..
31
Premium klasės, svogūnų ir pastarnokų pagrindu gaminamas mišinys, puikiai tinkantis žuvų tro&..
33
Raudonai baltas rupus ir labai kvapnus prieskonių mišinys kepsniams suteikiantis puikų skonį ir aro..
35
Rupus prieskonių mišinys, tinkantis mėsos patiekalams gardinti. Sudėtyje yra garstyčių grūdel..
36
Aitriųjų paprikų (čili) pagrindu sudarytas prieskonių mišinys su svogūnais ir prieskoninėmis ..
37